etthundratrettiotvå

det har varit en lyckad helg faktiskt, med kalas och fest och roligheter! igår var familjen hos min kära kusin mickan, som fyllde arton i veckan, congratzz to her. efter det begav jag mig till stan för att möta upp kvinnan i mitt liv - isabel och vi tog bussen till norrmalm, party@ idas place. och det blev inte mycket drucket för våran del, men vi hade sjukt kul ändå jag och britneybitch! i night to remember.

jag känner dock av gårdagen idag, i form av en grov nackspärr/sträckning/knäckning.. jag slog i huvudet ganska så hårt i golvet igår, i ett tappert försök att luta mig bakåt sittandes i isabels knä. då var det ingen fara och jag skrattade vidare, nu - är det någon som vill hjälpa mig ta mig ur sängen?

skola imorgon, och det ser jag inte framemot. men ser framemot en annan sak imorgon! ohyes. träna med mickan står också på schemat, så det kanske blir en bra dag trots allt, om bara min nacke vill fungera..

132 dagar kvar till rhodos tydligen! här taggas det för fullt, puss på't

takemethere

nu sitter jag och min älskade ipod och försöker knåpa ihop ett bokomslag till sapfos erotiska kärleksdikter, från typ.. antiken. inlämning idag, och jag har inte ens börjat. som vanligt, tummen upp för mig. efter skolan ska jag klippa mig, tezzybabe är min personliga frisör

jag tycker att det är tråkigt att blogga om mitt meningslösa liv. haha

hur kommer det sig att desto mer avstånd du tar från något eller någon
så kommer det ändå alltid ikapp dig?
desto mer du försöker förtränga och koppla bort alla tankar
hittar de alltid ett sätt att finnas där
varför är det så att man alltid förväntar sig det värsta
och sedan står där, konfunderad

jag är förvirrad och väntar på svar, det suger, som jag brukar uttrycka det
jag ska börja skriva mer texter igen, jag brukade älska att skriva, och nu kan jag inte ens skriva ett normalt blogginlägg längre. usch. skärpning! jag har bara ingen ork eller motivation längre

nu ska jag byta låt, försöka komma igång med arbetet och ta tag i mig själv lite
rascall flatts är grymma förövrigt

so long

juliaschönisinthehouse

Jag och julia har mys&filmkväll. gurka, morot & sourcreamdipp i mängder. wallander - dödsängeln, och den lilla pandan är dom två filmerna vi hittills har hunnit med, men natten är ung. hehe. sexandthecity väntar!

idag har jag först jobbat i butiken, och senare på eftermiddagen kom juliaschön aka. bögen för att rida med mig i kylan, trevligt. sen har vi inte gjort så mycket mer än det jag nämnde här ovan, och nu ska vi försöka somna till en film, för att gå upp i tid imorgon och rida. sen blir det träning! nice. har dock lite söndagsångest..

fridayi'minlove-orcouldbe

äntligen fredag igen, ska bli så sjukt skönt med helg. fast den här veckan har gått äckligt fort, det är nästan läskigt! ikväll blir det till att äta kinamat med pappsen och cajsa, sedan kolla film och äta godis i mängder. fatzzzo, but i like it!

fikade med girlsen efter skolan, sen gick vi och delbetalade rhodosresan, underbart! jag längtar verkligen, ska bli så sjukt kul, och skönt att komma iväg. can't wait. sedan gick jag och tränade, och nu sitter jag här med cajsa och kollar på csi miami på tv:n i väntan på maten. höhö.

imorgon blir det till att jobba i butiken med systra mi, eftersom mamma är i stockholm över helgen. sen ska jag rida med julia the man. jag har inga planer för kvällen, så vi får väl se vad som dyker upp! söndag blir det ridning, och sen dubbelpass träning, sköntskönt.

ha en bra fredagskväll fuckers, puss

jag tänker på dig ibland, sent om kvällarna när jag försöker somna..
men jag håller huvudet högt, och försöker ta dag för dag med ett leende

happiness.

you learned me how to spell happiness. h a p p i n e s s

jag tycker att dagarna är fruktansvärt enformiga. det är kallt, trisst och grått. skolan är verkligen värre än någonsin, jag orkar inte. lektionerna suger, schemat suger, lärarna suger. och det värsta av allt är att jag spenderar mellan sju och nio timmar där varje dag, utan att lära mig någonting. waste of time if you ask me, men antar att det är nödvändigt.

jag är så trött, och jag är trött på att vara trött. det är jobbigt att gå igenom dagarna utan någon egentlig drivningskraft. i've lost mine, and i can't find a new reason. jag saknar att vara genomglad. att känna riktig djup glädje, få ont i magen för att man skrattar så man kiknar. jag saknar att ett leende är en självklarhet. fast man borde nog ta vara mer på alla glädjeämnen man upplever varje dag, för dom finns där.

jag tycker minsann att det borde bli vår nu! jag börjat tröttna på all kyla, snö och vinter. jag vill ha värme, bruna ben, converse och att sitta i solen och fika. jag vill ha sol och promenader. jag vill ha fräknar på näsan (som jag aldrig får) jag vill ha sena nätter.

nu har mer än halva veckan gått iallafall, och det är sjukt skönt. snart är det helg, ännu en gång. tiden går så otroligt fort, nästan så att man blir rädd. snart är första månaden i tvåtusentio gjord.. sick man.

nu har jag en dejt med min tv, plus att jag ska klappa lite på min älskade katt, pure love
det är ganska konstigt hur fäst man ändå kan bli vid ett djur? jag älskar min katt, oerhört mycket. hon är den mysigaste lilla varelsen i världen
(och alla min andra sjukt söta djur också för den delen) men nu låg hon ändå här, wilmisen

pontus är söt, min bästaste vän. vått och torrt, that's you


jaflhsaghsghiasrhnww.

jag har helt tappat lusten och motivationen att blogga. igen. men jag ska väl försöka fortsätta, emellanåt åtminstone. annars händer verkligen ingenting. jag försöker att ta mig igenom dagarna och överrösta alla tankar med musik. alla dagar ser verkligen likadana ut också - vakna, skola, träna, sova. great

jag är trött och rastlös. dejt med tv:n nästa

shoot

det suger, så sjukt hårt. you maked me happy

jag har haft fullt upp hela dagen, först tog jag och syster hand om mammas lilla butik, för hon var på mässa i jönköping, sedan var det bara att bege sig in till stan - fota på rockkarusellen. det var helt okej, ganska så kul. det är skönt att ha haft saker att göra hela dagen, för att slippa tänka på massa annat, och nu sitter jag här - med huvudet fullt av tankar. ska försöka få min nya mobil att fungera, eller alla inställningar i datorn, så jag kan lägga in låtar och sådant. jag är trött, hungrig och.. tom? det är konstigt att jag inte är mer ledsen idag, antar att alla tårar och sådant tog slut igår. och idag orkar jag inte känna något alls.. jag vill inte.

jag ska nog ta och äta något nu, och sortera lite musik. krypa ner under en filt och hoppas på att jag somnar? imorgon blir det avatar 3D i göteborg på kvällen, och förmodligen rida. jag måste försöka hålla mig sysselsatt.

godnattpusss

fuckoffanddie

idag har varit en riktigt dålig dag. en sån där dag då du bara vill gå och gräva ner dig, gråta floder eller krypa ner under ett täcke och gömma dig för världen under några dagar
men jag försökte ta mig igenom dagen så gott jag kunde, med lite tårar och musik. blev väl bättre framemot eftermiddagen när jag och sofia begav oss och fikade och pluggade lite psykologi. sofia är söt

förövrigt så har jag omprov imorgon, och jag förstår ingenting så det kommer gå åt helvete rent ut sagt, igen. skolan suger. inga kanaler på våran tv funkar, något fel på antennparabolboxersaken, och det är cepäää. funderar på att kolla på någon mysig film, men vet inte vilken + att jag har alldeles för mycket tankar i huvudet och är sjukt rastlös, så jag hade nog inte kunnat koncentrera mig i vilket fall.

imorgon är det fredag, och det ska bli så skönt att få slippa skolan i två dagar. helghelghelg.

påpromenadgenomstan

jag tycker snart att snön börjar bli en aning överskattad och to much. jag har faktiskt gillat läget och tyckt att det har varit mysigt med snö i år, vackert och allt sådant. men det är så sjukt kallt! så nu välkomnar jag våren med öppna armar, bort med kylan tack. jag hatar att frysa och mitt rum är en igloo.

det hra varit en dryg dag i skolan idag, och jag somnade tillochfrån under fotogenomgångarna. bra jobbat av mig kände jag. men kunde inte somna igårkväll, och det hjälper inte att man varje dag måste gå upp klockan sex. skolan suger, jag är sjukt skoltrött och ligger efter och har lust att skolka större delen av tiden, great. men det får gå, bara fyra-fem veckor kvar tills nästa lov.

efter skolan drog jag iallafall och tränade, och sen åkte julia med mig hem och åt och fixade lite i stallet och tjötade. julia är bra, och söt. efter det åkte jag till ewelina och gick ut och gick med henne och conrad the man. jag måste bara ännu en gång påpeka att jag älskar att promenera. dock hade inte lite värme suttit fel..

min katt smyger på conrads gosedjur och nu ska jag äta och duscha, sedan krypa ner i sängen och kolla tv och försöka låta bli att tänka så mycket, som jag alltid har en förmåga att göra. jag orkar inte och vill inte. det tar alldeles för mycket energi att inte veta.

miss you

rhodos- summer'10

resan är bokad! happyface. den trettonde juni bär det av till rhodos med massa snygga flickor, jag gillare starkt. bara sex månader kvar och nedräkningar har börjat.. haha, sjukt härligt. rhodos here we come!

jobbigaste dagen i skolan är avklarad med allt vad det innebär. resan är bokad. jag tror att jag är happy över en annan sak. kanske iallafall. imorgon är det onsdag, vilket innebär att halva skolveckan har gått. lördag blir det att foto för rockkarusellen, söndag avatar 3D i göteborg. jag vill ha helg nu! + att jag vill att det ska bli juni och få komma bort. mest av allt vill jag ha en sötsak här som kan pussa på mig

jag har precis ätit massa pannkakor också, för den som vill veta, och det var gottgottgott! min pappa är grümmast på att laga pannkakor, av den anledningen att han har fått göra det under hela vårat liv i brist på matlagningskunskaper. men jag klagar inte, höhö. och mamma&pappa undrar varför jag är handikappad i köket och alltid har varit kräsen..?

nu ska jag gå upp, ta på mig en ful pyjamas, borsta tänderna och sen krypa ner och kolla film. kanske.. the notebook? fast det beror helt på om jag orkar stoppa in tv-kabelmojsen i dvd:n, annars får det bli något kasst tv-program. godnatt

puss&kram

hejhoppgummisnopp

så nu sitter jag i skolan igen, och skriver om en vanlig dag i en pygméigelkotts liv.
då är ju frågan om jag själv har speciellt mycket till liv? knappast, and i like it.
men vi fick iallafall i uppgift att skriva om ett djur, och är inte det ett självklart val då? i think so. snart har vi iallafall lunch, och det är välbehövligt för min mage kurrar som.. något kurrande. slår vad om att det är köttbullar idag igen, då dödar jag någon.

förövrigt går jag till fem idag, och det suger hårt. nio timmar skola, utan egentligen några längre håltimmar eller raster. inte konstigt man är skoltrött. som om jag inte hade varit det ändå.. men det är bara att bita ihop och tänka på annat. eller så tänker man inte på annat, för det är då du missar allt på lektionerna, tummen upp för det. och att jag fortfarande inte har hunnit köpa nya hörlurar gör sannerligen inte dagen i skolan bättre, usch.

efter skolan blir det iallafall att vandra till café viskan idag, och träffa alla tjejer. dags att planera greklandsresan till i sommar, så sjukt härligt! jag vill bortbortbort. eller vad säger ni, det hade inte suttit fel med lite värme nu?

talk to you later, kyss


2cool4school

nu är första dagen i skolan snart avklarad och jag vill inget annat än bort härifrån. äckelskola. efter skolan blir det iallafall till att gå och träna, var veckor sen sist, så det ska bli skönt. sen hemåt och göra.. ingenting. kan ju alltid hålla tummarna på att något annat dyker upp.

jag har ont i magen, ryggen och huvudet. cpmigrän som aldrig släpper. vilka ilandsproblem känner jag, haha. livet är inte lätt. och om vi ska klaga lite mer så suger det att jag bara har en fungerande hörlur i min ipod, medan den andra hänger i så trådar. + att jag är jättetrött och det var riktigt jobbigt att gå upp sex imorses. poor me

nu ska jag göra ett bokomslag i graf, till svenskan. skjut mig


ps.iloveyou

nu är det bara några ytterst få timmar kvar av mitt lov.. ångest? jovisst. jag kan ju inte precis påstå att jag ser framemot att börja skolan imorgon igen, mobilen ringer för väckning kvart i sex, långa skoldagar, läxor, dåliga lärare, jobbiga människor - you name it. men man kan inte göra så mycket mer än att försöka se positivt på det hela, jag får iallafall äntligen träffa alla vänner man knappt har haft någon kontakt med på lovet, och det förgyller ju iallafall morgondagen något. jag ska också försöka komma igång och träna igen, nu när jag ändå är istan varje dag, det gillar vi. resten, allt det dåliga, får lösa sig på ett eller annat sätt.

nu sitter jag iallafall nyduschad i min säng och ska snart krypa ner under massa filtar och kolla på ps. i love you. det får bli min egna mysiga avslutning av lovet. fattas bara lite sällskap av söta lilla e, men jag får klara mig själv.. hihi.

idontknowwhereibelong

jag har skolångest, det är nu lite mer än ett dygn kvar tills jag sitter i skolan igen, skjut mig? jag orkar inte, i really don't. jag orkar inte ta ansvar, jag orkar inte satsa, orkar inte vara där. du tar just nu upp hela mitt huvud. på både ett bra och ett dåligt sätt. mest bra, ibland.

jag har fortfarande migrän, haft det konstant i sex dagar nu och det släpper inte.
jag var ute och gick med ida för en stund sen, gick upp till dalsjön, jätteskönt att komma ut lite och få prata av sig om allt möjligt. sen älskar jag att ut och gå, dock är det riktigt kallt ute nu. fast kände mig så söt så i min mössa, enorma halsduk och flätor, ohyes

nu sitter jag i min mysiga säng med massa kuddar och filtar med massa ljus tända, återigen. och feels like home fick hänga med även idag, min nya favorit

jag måste köpa nya hörlurar till min ipod innan jag avlider

jag hatar all denna väntan..

and if you knew how happy you are making me


feelslikehome

klockan är snart tolv. ännu ett dygn närmare skolan, jag orkar inte.
jag insåg idag att min framtid verkligen är åt helvete rent ut sagt, jag kommer inte ha någon som helst utbildning när jag går ur skolan, vilket gör att om jag ska bli något måste jag läsa vidare - och för att läsa vidare MÅSTE jag ha läst matte B och historia A, två ämnen jag bara vägrar att slösa bort timmar på att läsa. fucking great
jag är så sjukt skoltrött, och jag planerade att verkligen börja satsa efter lovet, åt skogen med den saken

nu sitter jag iallafall i min säng, med världens sötaste katt som sällskap. eftersom det alltid är minusgrader här inne så försöker jag få lite värme i rummet genom att tända massvis med ljus, så det är riktigt mysigt här inne faktiskt. och ändå känns det mörkt. strange feeling.

jag förstår inte vad det har varit med mig de senaste dagarna, så trött, sur och ledsen. allting har plötsligt tappat sin mening och jag orkar bara inte. det enda som får mig riktigt glad är också det som tar alla krafter. dumma mig. jag hoppas verkligen att det blir bra snart, och annars vet jag inte vad som är bäst - stanna eller inte?

nu ska jag fortsätta lyssna på feels like home på repeat och krypa ner under täcket och bara.. vara

jag tänker på dig, hela tiden


ibristpåannatattgöra.

fortfarande lika rastlös, men tänker tvinga min älskade familj att kolla film med mig
sen ska jag leta genom varendaste liten vrå av mitt skafferi och frys efter något med socker i, word
+ att jag nu tänker göra något jag ALDRIG annars orkar göra, nämligen en.. lista?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jovars, det gjorde jag väl
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag kommer inte ihåg om jag hade några..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? dunno, dont think so
4. Dog någon som stod dig nära? nej, som tur är..
5. Vilka länder besökte du? grekland, london
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? massa lycka
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? can't choose
8. Vad var din största framgång 2009? haha, framgång.. ingen?
9. Största misstaget? att jag stannade kvar hos en viss person trots att jag blev sjukt dåligt behandlad, men man lär sig av sina misstag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? inga större skador eller sjukdomar
11. Bästa köpet? min systemkamera i think
12. Vad spenderade du mest pengar på? samma, kameran. och mat, höhö
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? absolut, en massa olika saker
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Plain White T's - A lonely semptember
Plain White T's - Write you a song
A Fine Frenzy - Almost lover
Jack Johnson - Do you remember

25. Något du önskade dig men inte fick? nej, det tror jag inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? grät & fest
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? mer positiv syn på allt
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? schleten as hell maybe? haha
29. Vad fick dig att må bra? vänner, rida, familjen och i sluten av året e
30. Vilken kändis var du mest sugen på? som en äkta twilight nörd
31. Vem saknade du? first, w.. sen vet jag inte, saknade säkert olika människor
32. De bästa nya människorna du träffade? sofia, lisa & emil, och en massa fler!

det var allt för mig gott folk, nu blir det king arthur och jag hörde en fågel viska att vi har ben&jerrys i fysen som bara väntar på att bli uppätet, ohyes.

winterday.

jag är så lycklig så jag inte vet vart jag ska ta vägen, det bubblar i magen och jag kan inte låta bli att le. det var längesen jag kände såhär, och samtidigt som jag är så obeskrivligt glad är jag precis lika rädd för att allt ska rinna ut i sanden och försvinna. varför är det alltid så? att du omvandlar allt positivt till negativt. man hoppas men vill inte hoppas. undra hur man vet när det verkligen är på riktigt? för jag vill, så mycket. och jag känner efter dessa få halvpatetiska raderna att det är dags att ta tag i mitt liv.. gud.

jag har varit ute i skogen och ridit flera dagar i rad nu, och det är så otroligt vackert med all snö på grenarna, allt vitt.. det finns inte mycket som slår att rida ut barbacka i kylan på världens sötaste häst och se allt det vackra.

undra vad kvällen har att ge? jag är fruktansvärt rastlös idag, det kryper i hela mig. av brist på saker att hitta på, brist på vetande om vad som kommer bli.
kom hit och ge mig en jättestor kram? det finns inget bättre..

I love the sound of your laugh

jagkommerintepånågonrubrik.

hur kommer det sig att något så enkelt som ett sms kan göra hela din dag?
jag hatar att sitta och vänta och hoppas, att bara ha tankarna på just det, kommer personen i fråga att höra av sig eller inte. och man blir alltid lika lycklig när man får det där efterväntade smset. creepything

jag måste sluta överanalysera, det tar så mycket krafter. varför inte bara ta dagen som den kommer, dag för dag? det är inte precis så att man kan göra något åt det, saker och ting går alltid som de själva vill ändå. man ska nog uppskatta det du faktiskt får uppleva mer, istället för att ständigt söka bekräftelse och tråna efter mer.

-
en annan sak som jag finner konstigt är hur människor kan förändras, till något negativt. kanske är det också mina värderingar som förändras, men samtidigt måste det ju vara byggt på något. varför inte bara vara ärlig, och låta vänskap vara på bådas villkor tillexempel. ibland får man faktiskt ge lite, för det är ju det vänskap och förhållande i allmänhet handlar om, att ge och ta.

jag har en fruktansvärd migrän, så nu ska jag krypa ner och avlida lite.

alot of thoughts.

det var fruktansvärt längesen jag skrev här känner jag, och jag kan inte lova att det kommer bli någon större förbättring, men jag kan alltid ge det ett försök.

idag har det varit en riktigt dålig dag, en sån där dag då du bara vill krypa ner under ett täcke och gömma dig för världen. min bot av det hela var en massa telefonsamtal till min älskade mamma för att berätta om mina ilandsproblem, en hel ben&jerrys, och massa kassa tv-program. visst låter det sunt?

men nu har jag iallafall bestämt mig för att rycka upp mig och ta tag i mitt liv, åtminstone för idag, så snart blir det att palta på mig massvis med kläder och ta en lång promenad i vinterkylan. sounds good if you ask me. även om jag inte är så mycket för vinter, snö och kyla så är det ändå väldigt mysigt. tyst, vitt och vackert.. och jag älskar mörkret.

jag hatar det faktum att jag är överdrivet bra på att överanalysera allting, även småsaker som egentligen inte har någon större mening gör man till så mycket värre än det är. förstorar och förvanskar tills det bara finns ett enda stort hål, som gnager och förstör. jag hatar det. jag vill bara vara lycklig och se allt det bra i livet. för det finns massa, vi människor är bara så dåliga på att märka dessa fina små stunder, vi låter istället dem passera förbi, obemärkta. varför är det så egentligen? dagens samhälle består endast av stress nuförtiden. det är ingen som tar sig tid att stanna upp för att njuta av livet.

detta var på ett sätt skönt, att få skriva av sig några procent av alla meningslösa tankar som hoppar runt därinne i huvudet idag, men på ett annat sätt känns det fruktansvärt meningslöst, som det mesta annat. men i vilket fall, ni lär höra av mig snart igen.

RSS 2.0