ciaobella

det är fjärde gången de senaste timmarna jag loggar in på blogg.se för att skriva ett inlägg, och den här gången ska jag faktiskt göra det. inga men och inga nerstängningar.

jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, eller hur jag ska få det till att låta vettigt, så jag kör väl på punkt för punkt.

rhodos - det var en riktigt lyckad vecka! sol, mat, fest på balkongen, bardebut första kvällen, mys & båttur. det var mycket skratt, god dricka, mat & godis, sena kvällar och lite sömn. det var bra människor, det var bäst.

jobbet - jag jobbar numera på dalsjögläntan - uppegårdens korttid med världens skönaste tanter. det är mysiga dagar med mycket skratt och prat. ett oerhört skönt och lätt jobb, perfekt!

jag har inte riktigt insett att vi har sommarlov än, inte tagit mig tid att känna efter. men jag kan säga som såhär, att slippa skolan är det bästa som finns och jag är helnöjd med tillvaron.

just nu ligger jag i min säng och kollar på film, precis kollat klart på dear john, vilken nu är en av mina absoluta favoritfilmer. en så otroligt fin film! jag är trött efter snart tolv halvt sömnlösa nätter, men samtidigt är jag rastlös, vilket leder oss till nästa punkt av allt onödigt och ointressant jag har bestämt mig för att skriva ner i detta inlägget

jag vill så mycket, jag vill ådstakomma något med mitt liv. jag vill genomföra alla planer, jag vill ha förändring. det är jobbigt att vilja så mycket, och samtidigt känna sig så handlingsförlamad. men det ska bli ändring på allt nu! från och med måndag ska jag steg för steg lyckas med saker jag vill, och företar mig. ni kanske kommer få höra mer konkret om detta en annan gång, men just nu orkar jag inte skriva ner det.

nu har all motivation till att fortsätta skriva runnit av mig, så jag säger hejdå
en sista sak! jag åker till italien om en månad, ciao

rhodos

det är nu mindre än tolv timmar kvar tills planet lyfter - RHODOS!
det kommer bli så obeskrivligt bäst, och jag har inte fattat att vi ska åka snart
nu orkar jag inte skriva mer för jag är helt i extas

HEJDÅ!

RSS 2.0