harrypotta

jag tänkte få ihop ett någorlunda långt inlägg nu, för att inte göra mina kära läsare besvikna. har varit lite dåligt med uppdatering, och framförallt information det senaste känner jag, hehe. i brist på något att skriva här i början kär även jag på en lista
(thanks mandy, du är en sådan bra inspiration)

Dagens vill ha: some love
Dagens klädsel: svarta leggings, linne och en myskofta
Dagens frisyr: toffs, som vanligt, så rolig är jag
Dagens händelse: inget speciellt, spenderat dagen sittandes i mormor&morfars soffa..
Dagens låt: faktiskt inte lyssnat på någon låt idag, inte okej känner jag
Dagens planer: jag ska spela harrypotter nu, sen film 
Dagens saknad: någon som kan krama om mig
Dagens dummaste: att jag är sjukt mätt
Dagens sjuka: jag har ont i halsen och är überallergisk, så näsan rinner och kliar
Dagens drog: bajskorv bara för det
Dagens roligaste: min fulla mormor.. haha.
Dagens favorit: min käraste säng, som jag inte ville lämna
Dagens köp: jag har inte köpt något idag
Dagens godis: inget godis, men mat i massor, äppelpaj och andra kakor. fet, jag?
Dagens humör: tröttttt
Dagens ord: typ. vet inte

så intressant var det.

Igår var julia och elsa här, alice i underlandet, tacos och choklad stod på menyn. jag sov
men det var mysigt! jag saknar kvällar med alla tjejerna, saknar att skratta tillsammans och bara mysa. vi borde ses oftare! eller vad säger ni? you are the best

jag måste lösa allt, och det gör mig så stressad. jag orkar inte just nu känner jag.
det är tråkigt när saker förändras till något negativt pågrund av att man inte vet hur man ska hantera dom..

nu ska jag fortsätta sitta och vara mätt, harrypotter next!


partylikearockstar

det är lördag och jag väntar på att julia ska komma hit och ta hand om mig. typ äta tacos, choklad och kolla sexandthecity. en kväll i min smak känner jag!

igår blev det förfest och teknis med ida, blev även lite mycket dricka och jag skämde ut mig ett antal gånger. men det är så det ska vara! livet är en fest, eller vad säger ni? nog om det. bajs

nu kom julia, jippi! PUSS
skriver seeeeen


eioghisughdfg

fredag är det idag, jappjapp. och idag är det fan ingen bra dag, det var det inte igår heller för den delen. M E N I N G S L Ö S T, jomenvisst. ikväll blir det iallafall utgång med ida och isabel, så jag hoppas att jag har lyckats bli på bra humör tills dess. HEJDÅ.

walkinginsunshine, ohhyeah

nu är det onsdag, och vet ni vad det betyder? halva skolveckan är snart avklarad. great!
idag har jag heldag foto, vilket egentligen är ganska så chill, plus att det är den enda dagen i veckan som vi slutar tidigt, med andra ord TRE. efter skolan blir det att bege sig till mitt.. tredje hem, (kan man säga så? för mitt första är ju här hemma, andra lär bli skolan eftersom jag spenderar större delen av veckorna där, och tredje, friskis&svettis! workout, höhö.

jag vill bort från borås NU! längtar så till rhodos. men saken är bara den att ungefär halva borås kommer befinna sig i rhodos samma vecka. så var det med den saken, inte slipper jag boråsarna där heller.. men det kommer bli sjukt bra ändå hoppas jag!

det står att det ska vara mulet idag.. jag vill ha sol! men i vilket fall känns det underbart att snön sakta börjar försvinna, jag är så sjukt trött på allting som har med vinter, snö, kyla och slask att göra. livet blir så mycket lättare och mer glädjefyllt när man får lite värme och sol, det tycker iallafall jag.

i helgen blir det förhoppingsvis myskväll @ my place med girlsen, like it. (dom som kan åtminstone, MÄNDY!) hihi

nu ska jag springa upp för trappan och borsta tänderna och sådant roligt, innan det bär av till viskastrand, usch. jag vill inte ha skola idag..
(och mina kära bloggfans, ni borde vara nöjda och stolta över att jag skriver ett såpass långt inlägg om mitt intressanta liv en onsdagsmorgon före skolan! PUSS)


ahois hgshjsdffhjsdhf-

idag är jag inte på humör. jag vet inte varför och blä.
fredagen blev riktigt lyckad på massa olika sätt, puss på det! igår var en helt okej dag också, iallafall första delen, sen blev jag mer död än levande och tog mig igenom resten av dagen som en zombie i princip.

nu är det söndag och jag måste städa mitt rum. det suger, för jag är riktigt kass på att städa. sen ska jag förhoppningsvis ut och gå med ida, kan behövas av en hel del olika anledningar. imorgon är det skola igen och jag vill inte, och jag orkar inte. hoppas skolan blir bombad

nu ska jag återgå till städningen, spotify får vara mitt sällskap atm. PUSS


MÄNDYBITCH

det här inlägget dedikerar (stavas?) jag till määndy, efter klagomål på min uppdatering.
nu sitter jag i skolan och göra en affisch, där jag ska marknadsföra något jag är emot. onödigt? yes. det har gått en och en halv timma av lektionen, jag har varken fattat, börjat eller planerat att göra uppgiften, it sucks.

igår fyllde tezzybabe arton! CONGRATZ TO HER, och ikväll har vi stora planer för flickan, gillar't! det blir förhoppningsvis massvis med skratt, påhitt och färtäring av alkoholhaltiga drycker, great

jag har bestämt mig för att det ska bli vår nu, så skinnjackan är på, och likaså är mina älskade converse (idag var jag dock duktig och tog flera lager under jackan&vantar)
nu fattas bara lite sol, värme, torr mark, mindre is, ingen snö eller slask.. and so on

nu orkar inte jag skriva mer. det är fredag och jag hoppas på en sjukt lyckad kväll!

PUSS PÅ ER ALLA SOM LÄSER DETTA! (med andra ord typ.. julia och amanda)


RSS 2.0